Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helsingør Handel skyder julen i gang – Jubiii – Med masser af aktiviteter julen over..
Fredag d. 30.11 starter vi julen op i samarbejde med Musikskolen, med det hyggelige Lanterne optog, som starter kl.16,30 ved Kulturværftet og fortsætter syngende og svingende med lanterner op igennem byen, hvorefter det slutter på Simon Spies Plads, hvor Helsingør Handel servere varm kakao.

Så kommer julemanden sejlende, nu er det 1. søndag i advent, Julemanden ankommer ved havnefront kl.15,45, taget godt imod af vores søde nissepiger fra Helsingør Pigegarden og forhåbentlig masser af glade, forventningsfulde børn og voksne som vil være med til at tage imod. Julemandens tur mod Axeltorv foregår i hestevogn og mon ikke han taber lidt karameller undervejs.

På selv torvet bliver træet tændt af vores Borgmester kl. 16.00. Her er masser af hyggelige boder med bl.a. pandekager og varme drikke og som altid er det Spejderne fra Prins Hamlet gruppen som sørger for at hygge om folket.

Simon’s Julemarked, årets hyggeligste, og måske et af de mindste, julemarkeder starter på Simon Spies plads, 2. weekend i advent, den 8/9 December – og fortsætter ligeledes de resterende advents weekender i december måned (15/16 -22/23).

Åbningstider: Lørdag fra kl. 11-17 – søndag fra kl. 11-16.

Her finder du Danmarks flotteste juletræer, pyntegran mv. – dejlige varme drikke, gløgg, jule bag, æbleskiver og ikke mindste spændende boder, med alt fra hjemmestrik, vintage julepynt, puder, julemus og meget meget mere. Igen i år er det de flittige spejder fra Prins Hamlet gruppen, som på julemarkedet sælger Juletræer og pyntegran. De har som altid Nordsjællands flotteste Normann´s grander med og som noget nyt i år har de også Rødgran og selvfølgelig også fødder dertil.  Lige som sidste år kan de også levere træer solgt på pladsen i hele postnummer 3000. Har man ikke mulighed for at komme ned og købe selv, kan man gå ind på prinshamlet.dk og købe sit træ der. Spejderne udvælger selv deres træer, så man er altid garanteret et flot træ.
Juletræs salget holder også åbent i hverdagene i den sidste uge op til jul.

Vi har som noget nyt i år en lille skattejagt for børn som starter 2. advents weekend ”Gå på jagt efter årets julemotiver i byen” – Man får udleveret klistermærker og kort over byen på Simon’s Julemarked og så går den vilde jagt efter de store oplyste julemotiver rundt om i byen. Når man har fundet de 12 julemotiver, kan man få udleveret det dejligste honning julehjerte hos Spejderne på Simon’s Julemarked.
Torsdag d. 13. december er der jo tradition for det yndige Lucia optog, som afholdes i samarbejde med Scandlines og Helsingør Bycenter. Optoget starter ca. kl. 16 ved Scandlines, fortsætter herfra op igennem byen og ender i Helsingør Bycenter.

Lørdag d. 15. december byder vi velkommen til; Carol Festival 2018 i Helsingør – ca. kl. 11-12.30
En snes sangere (ca.18 personer) fra Oktavius koret og Øresundskoret synger og spreder julestemning i Helsingørs gader og stræder. Carolsangerne starter og afslutter sangruten på Simons Julemarked, Simons Spies Plads.
Kom i julestemning og syng med på kendte julesange og Christmas Carols. Korene ledes af cand. mag. Agneta Mei Hytten fra Musica Art.
Arrangør: Helsingør Handel og Musica Art.