Danmarks hyggeligste handelsby
WEBFAIR
Placering
Sophie Brahes Gade 50, 3000 Helsingør
Kontakt
93 93 91 93

WEBFAIRHelsingør

Innovativt og moderne digitalt bureau - Til en fair pris!

Vi brænder for at vækste virksomheder, både via deres visuelle identitet og tilstedeværelse, samt via optimering af deres drift. Det, der gør os unikke, er vores sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi tilbyder en all-in-one-løsning – en samlet pakke med fuld transparens og fair priser. Vi er ærlige hele vejen rundt, fra start til slut.

Vores kompetencer spænder bredt

WEBFAIR hjælper virksomheder med at udvikle og drive virksomhedernes digitale løsninger for både at generere vækst og optimere processer i virksomhedens hverdag. Det sker blandt andet gennem:

  • Hjemmesider
  • Webshops
  • Software udvikling og UI/UX design
  • Grafisk design til både digitale løsninger og trykte medier
  • Tekstforfatning
  • Digital Markedsføring
  • Video & Fotos
  • Automationer og Integrationer
  • Digital sparring, Virksomhedsrådgivning og gør-det-selv workshops

Vi fungerer som vores kunders interne eksterne afdeling

I vores processer lægger vi vægt på at lære hver enkelt virksomhed grundigt at kende, og ikke kun på et overfladisk niveau. Dette er afgørende for, at vi kan skabe skræddersyede resultater til den enkelte virksomhed når vi har kendskab for både virksomhedens værdier, daglige virke samt karakterer. Vi påtager os ansvar i vores vedvarende samarbejder med vores kunder ved at være en proaktiv leverandør, der kontinuerligt udvikler den enkelte kundes løsninger i vores tætte dialog.

WEBFAIR har base i Helsingør

WEBFAIR blev etableret i Helsingør i 2021, hvor to lokale Helsingoranere gik sammen for at imødegå webbranchens manglende gennemsigtighed og fokusere på udvikling og vedligeholdelse af transparente og ærlige løsninger.

WEBFAIR drives af lokale Alexander Mosevang Christensen, der har arbejdet inden for webudvikling, UI/UX-design, grafisk produktion og digital markedsføring i mere end 10 år.

Vi har en bred portefølje af lokale projekter for både store og små virksomheder i og omkring Helsingør. En af vores referencer inkluderer udviklingen af Helsingør Handels hjemmeside, hvor vi var ansvarlige for idéudviklingen, designet og slutvis selve programmeringen af færdige løsning i tæt dialog med foreningen.

Satellit- og mødekontor i Helsingør:Vores hovedkontor er lokaliseret på:
Sophie Brahes Gade 50
3000 Helsingør
Hejrevej 34B
2400 Copenhagen NV

Find vej til WEBFAIR

Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.