Danmarks hyggeligste handelsby
Axelbar
Placering
Bjergegade 27A, 3000 Helsingør
Kontakt
23 61 51 61
Links

AxelbarHelsingør

Velkommen til Axelbar - Helsingørs hyggeligste øl- og frokostbar med maritimt tema!

Vores bar er inspireret af Helsingørs rige historie som en blomstrende handelsby med store skibe og et travlt værft. Hos Axelbar ønsker vi at genskabe den autentiske følelse af at gå om bord på et skib, der ligger til i den smukke Helsingør havn.

Når du træder ind på Axelbar, vil du straks bemærke de smukke messingdetaljer og finurlige fund, der giver baren en ægte maritim atmosfære. Vores mål er at give dig den samme følelse, som når du befinder dig på et ægte havskib.

Vores menu inkluderer en bred vifte af lækre frokostretter, herunder vores helt særlige smørrebrød. Vores dygtige kaptajn i køkkenet skaber retter med de fineste danske råvarer, der vil vække dine smagsløg til live.

Vi er stolte af at kunne præsentere et imponerende udvalg af over 70 forskellige øl, både på flaske og fad. Vi har noget for enhver smag, og vores ølsortiment inkluderer også øl fra lokale bryggerier som Gurre Bryghus.

Så kom forbi Axelbar, som ligger i hjørnet af Torvet, og oplev en autentisk maritim atmosfære, fantastiske øloplevelser og vores lækre frokostretter. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Find vej til Axelbar

Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.