Danmarks hyggeligste handelsby
Helsingør Kaffe & Thehus
Placering
Bramstræde 4 3000 Helsingør
Kontakt
26851085

Helsingør Kaffe & ThehusHelsingør

Helsingør Kaffe & Thehus har eksisteret i Helsingør i mange år.

Forretningen blev grundlagt af Hassing i 1947 og lå dengang i Stengade. Det siges, at huslejen blev for høj og i 1995 flyttede Hassing sit Kaffe og Thehus til Bramstræde, hvor butikken ligger i dag.

           
I forretningen sælger vi kaffe & te af særlig høj kaliber. Fælles for alle vores produkter er KVALITET. Samtlige varer i butikken har passeret vores kræsne ganer, så vi ved hvad vi taler om, når vi med begejstring omtaler vores produkter – og vi ved også, hvad de er fremstillet af.

Vores kaffe kommer fra forskellige leverandører, som rister bønner to gange om ugen, og man kan derfor altid være sikker på at kaffen er frisk og fuld af vidunderlig aroma og smag. Kaffen leveres altid til os i hele bønner. Uanset om man køber kaffebønnerne lokalt i butikken eller online i vores webshop,  kværnes kaffebønnerne altid i allersidste øjeblik, så den er så frisk og smagsfuld som muligt. 

Vores te kommer fra nogle af landets mest anerkendte leverandører som Te & Kaffe Specialisten, Høyberg Frellsen, Carstensens Thehandel, Østerlandsk tehus samt vores helt egen import af Kousmichoffs russiske te KUSMI, der er kendt for sin særlige aroma og smukke dåser.

Udover kaffe og te har vi  Summerbird chokolade, Anker Chokolade, Mellow chokolade, som alle er økologisk og af en særlig høj kvalitet. Summerbird laver fantastiske petit fours, chokoladeæsker og ikke mindst deres legendariske flødeboller findes i vores forretning. Flødebollerne produceres altid frisk hver uge.

Vi har desuden LAKRIDS fra Johan Bülow, Haupt, Bagsværd og Lakridsfabrikken. Vi fører også de nye svenske vingummier fra Sweets som er lavet på alkohol og så har vi de gode danske vingummier fra WALLY and WHIZ.

Herudover har vi et stort udvalg af olier, eddiker, småkager, syltetøj, plantebaserede trøfler fra CocoHagen, Italiensk nougat, Karameller fra Bornholm og mange andre ekstra gode delikatesser.

Sidst men ikke mindst, så har vi en masse forskelligt bryggeudstyr til både kaffe og te.

Find vej til Helsingør Kaffe & Thehus

Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.