Danmarks hyggeligste handelsby
SITTINGSUITS 
Placering
Søstræde 3 3000 Helsingør

SITTINGSUITS Helsingør

Sittingsuits er det bæredygtige valg for dit udendørsliv, der kan nydes hele året rundt, uanset om det er i haven, på altanen, på båden eller på udendørsområder på restauranter og hoteller.

Sittingsuits er designet med komfort og funktionalitet for øje. De er vindtætte og vandafvisende, hvilket gør dem ideelle til udendørs aktiviteter.  Du kan nemt bære den over dit eget overtøj som et ekstra lag, når det er nødvendigt.

Sittingsuits dækker dine ben ned til anklerne og har praktiske sideåbninger, der giver dig adgang til dine tasker og lommer indenunder. Så kan du slappe af og nyde uovertruffen komfort og ægte dansk hygge, uanset hvor du befinder dig.

Vores Sittingsuits er blevet en favorit blandt folk, der elsker udendørslivet, herunder udendørs middagsselskaber, picnic, festivaler, vinterbadning, sportsbegivenheder, teambuilding, camping og meget mere. Uanset hvad du har planlagt, vil en Sittingsuit være din pålidelige følgesvend.

Vi tilbyder også Sittingsuits B2B til virksomheder, restauranter, hoteller og andre organisationer, der ønsker at brande deres forretning på en bæredygtig måde ved at tilføje deres eget logo på Sittingsuits. Derudover lancerer vi regelmæssigt ARTIST EDITIONS, hvor vi samarbejder med lokale og internationale kunstnere for at skabe unikke stykker "wearable art".

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores showroom og hjælpe dig med at finde den perfekte Sittingsuit til dine behov! 

Find vej til SITTINGSUITS 

Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.