Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

Helsingør Bymuseum

Helsingør Bymuseum: En unik rejse gennem byens historie

Helsingør Bymuseum er det perfekte sted for både byens borgere og turister, der ønsker at dykke ned i Helsingørs lange og mangfoldige historie. Beliggende i det gamle købstadshus, Karmeliterhuset, på Sct. Anna Gade 36 i Helsingør, byder museet på spændende udstillinger, der giver et autentisk indblik i byens fortid.

Siden åbningen i 1973 har Helsingør Bymuseum været et vindue til Helsingørs historie. Her kan du opleve fascinerende udstillinger, herunder en model, der viser byens udseende i det 19. århundrede. Uanset om du er interesseret i byens udvikling, dens Guldalderperiode, portrætter af kendte Helsingoranere eller perioden under besættelsen, vil museet tage dig med på en spændende rejse gennem fortiden.

Helsingør Bymuseum er strategisk placeret tæt ved Helsingør Station, hvilket gør det nemt tilgængeligt for besøgende. Tag et skridt tilbage i tiden og udforsk byens historie på Helsingør Bymuseum. Du vil blive beriget med ny viden og en dybere forståelse for Helsingørs kulturelle arv.

Gå til alle oplevelser
Helsingør Bymuseum
Adresse
Allegade 2 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.