Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart: En sansemættende oplevelse i Helsingør

På M/S Museet for Søfart kan du se frem til en unik og sanselig oplevelse. Her venter prisvindende arkitektur, interaktive udstillinger og en stemningsfuld atmosfære, der giver et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation gennem tiderne. Museet formidler både de store historiske linjer og de personlige beretninger.

Besøg det prisvindende museum i Helsingør, der har gjort byen til et must-see på New York Times' liste over 52 destinationer i 2014. Siden åbningen den 5. oktober 2013 har M/S Museet for Søfart modtaget talrige arkitektur- og designpriser for både udstillingerne og den imponerende arkitektur, der omkranser en tidligere tørdok.

På museet kan du blive klogere på søfartens mytologi og den teknologi, der har gjort det muligt at navigere verdenshavene. Du vil opdage, hvordan søfarten har bundet verden sammen, fra den blomstrende handelsperiode i 1700-tallet til det moderne globale samfund, hvor over 90% af alle varer transporteres til søs, inden de når vores indkøbskurve.

Undervejs kan du både fordybe dig og lege. I de interaktive spil kan hele familien styre verdenshandlen i dag eller prøve lykken som købmand i 1700-tallet. Du kan lære at navigere ved hjælp af søfartens klassiske redskaber eller få en midlertidig sømandstatovering (som nemt kan vaskes af igen). Børnene kan også boltre sig i DRØMMESKIBET sammen med deres forældre eller bedsteforældre.

Når trangen til en pause melder sig, kan du nyde en velfortjent hvil i M/S Café. Her kan du smage lækre frokostretter, varme og kolde drikke samt forkæle ganen med noget sødt.

M/S Museet for Søfart er et must-visit for alle, der ønsker at udforske søfartens rige historie og dens betydning for Danmark og verden. Træd ind i denne spændende verden og lad dig opsluge af de unikke oplevelser, museet har at byde på.

Gå til alle oplevelser
M/S Museet for Søfart
Adresse
Ny Kronborgvej 1 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.