Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

Øresundsakvariet

Oplev Øresunds dyreliv på Øresundsakvariet i Helsingør

Træd ind i en fascinerende verden under havets overflade og udforsk det spændende og for mange ukendte dyreliv i Øresund. Øresundsakvariet placeret ved Nordhavnen i Helsingør giver dig og dine gæster en unik mulighed for at komme tæt på havets skabninger.

Du vil blive mødt af et imponerende udvalg af farvestrålende fisk, majestætiske hajer, legesyge rokker, intelligent blæksprutter, kæmpestore hummere og mange andre fascinerende havdyr. Øresundsakvariet er et hyggeligt, saltvandsakvarium beliggende nord for Kronborg i Helsingør, der inviterer hele familien til en dykkeroplevelse under havets overflade.

Tag familien med til akvariet ved Øresund og få et enestående møde med en torsk, føl en søstjernes sarte bevægelser og klap en krabbe - hvis du tør! I de børnevenlige røre-bassiner kan du blandt andet holde en søstjerne i dine hænder og lade dig fascinere af havets små vidundere. Du kan også opleve dyrene blive fodret flere gange om dagen og deltage i spændende havaktiviteter i ferieperioder. Og hvis du har spørgsmål om dyrene, er der altid en venlig guide til rådighed.

Så tag med på en spændende rejse ind i Øresunds dyreliv og skab uforglemmelige minder på Øresundsakvariet i Helsingør.

Gå til alle oplevelser
Øresundsakvariet
Adresse
Strandpromenaden 5 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.