Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

Værftsmuseet

Værftsmuseet: En rejse ind i Helsingørs Skibsværfts historie

Værftsmuseet i Helsingør giver dig indblik i en tid, hvor byens skibsværft var epicenteret for skibsbygning og arbejderklassens vækst. Museet fortæller historierne om hårdt arbejde, larm, beskidte omgivelser, stolthed og fællesskab i en forgangen æra, hvor værftsfløjten regerede byens liv. Økonomisk, beskæftigelsesmæssigt, socialt, kulturelt og politisk var skibsværftet hjertet af Helsingør.

På Værftsmuseet kan du træde ind i fortiden og forstå betydningen af skibsværftet for byen og dens befolkning. Udstillingerne tager dig med på en rejse gennem tiden, hvor du får et indblik i de hårde arbejdsforhold, de specialiserede færdigheder, der blev udviklet, og den stolthed, der opstod blandt arbejderne. Du kan også udforske værftets indvirkning på byens økonomi, beskæftigelse, sociale strukturer, kulturelle udvikling og politiske landskab.

Værftsmuseet er en unik mulighed for at dykke ned i Helsingørs maritime arv og forstå den betydning, som skibsværftet havde for byen og dens samfund. Træd ind i fortidens verden og oplev historiens vingesus på Værftsmuseet.

Gå til alle oplevelser
Værftsmuseet
Adresse
Allégade 2 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.