Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

Kulturpromenaden Elsinore Walk

Opdag Helsingørs kulturelle seværdigheder på en guidet byvandring

Tag med på en fascinerende opdagelsesrejse gennem Helsingørs farverige gader. Kulturpromenaden Elsinore Walk er en gratis byvandring arrangeret af Helsingør Kommune og åben for alle.

Udforsk Helsingørs over 800 år gamle historie, som er dybt fascinerende og broget. Følg den blå prik-rute, der fører dig til 20 kulturelle seværdigheder, hver markeret med et skilt og et nummer, der på sin egen måde fortæller en bid af byens historie.

Oplev middelalderbyen, når du bevæger dig gennem de smalle brostensbelagte stræder mellem bindingsværkshuse fra 1500-tallet. Besøg Skt. Mariæ Kirke og Karmeliterklosteret, et af Nordeuropas bedst bevarede klosteranlæg fra middelalderen. Betragt de imponerende købmandsgårde, der vidner om Sundtoldtidens velmagtsdage og Helsingørs og Kronborgs verdensomspændende ry, der forbinder byen med Shakespeares berømte skuespil, Hamlet. Få hele historien om Helsingørs udvikling fra en lille fiskerby til en betydningsfuld Sundtoldby, og fra en industriby til en moderne og sprudlende kulturby.

Få det fulde udbytte af Elsinore Walk ved at hente den gratis guidebog på Kulturværftet eller et af byens museer. Guidebogen er tilgængelig på syv forskellige sprog: dansk, svensk, engelsk, tysk, kinesisk, tyrkisk og arabisk. Gå på opdagelse og få en dybere forståelse for Helsingørs historie og kulturelle arv.

Gå til alle oplevelser
Kulturpromenaden Elsinore Walk
Adresse
Kulturværftet, Allegade 2 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.