Danmarks hyggeligste handelsby
Oplevelse

Kulturværftet

Kulturværftet: Helsingørs kulturelle centrum ved Kulturhavnen

Kulturværftet er hjertet af kultur og begivenheder i Helsingør. Beliggende i de gamle skibsværftsbygninger har Kulturværftet etableret sig som et dynamisk kulturelt samlingspunkt og vært for nogle af regionens største arrangementer. Uanset hvornår du besøger, vil du finde et væld af aktiviteter for hele familien, samt erhvervskonferencer, virksomhedsshowcases og konferencer.

Som en multifunktionel destination er Kulturværftet hjemsted for kommunens bibliotek, Værftsmuseet, og en hyggelige café. Siden åbningen i 2010 har Kulturværftet været vært for mere end 7.000 arrangementer, herunder koncerter, foredrag, debatter, film og teaterforestillinger med både nationale og internationale kunstnere. Derudover tilbyder Kulturværftet også korte kurser inden for en bred vifte af kulturelle og kreative discipliner, der er velegnede for børn, voksne og hele familien.

Kulturværftets bibliotek er anerkendt som et af de bedste biblioteker i Europa og er en daglig destination for over 1.000 mennesker. Her kan man som besøgende nyde legerummet, deltage i kurser, deltage i fredagscaféer med gæsteforfattere, opleve børneteater, deltage i spændende foredrag og deltage i IT-kurser for voksne.

Uanset om du er på udkig efter berigende kulturelle oplevelser, kulinariske fornøjelser eller blot ønsker at nyde den betagende udsigt over Kulturhavnen i Helsingør og UNESCO's verdensarv Kronborg Slot, er Kulturværftet det perfekte sted at forkæle sig som besøgende i Helsingør.

Gå til alle oplevelser
Kulturværftet
Adresse
Allegade 2 3000 Helsingør
Gavekort
Gaven som aldrig skal byttes… Helsingør Handel og Helsingør Bycenter inspirerer til de perfekte gaver med vores fælles gavekort.
Bliv medlem
Der medfølger flere fordele ved at være medlem af Helsingør Handel:
En del af byens gavekort
Indflydelse på hvad der sker i bymidten
Netværk, foredrag, seminarer og kurser
Bliv medlem
Afhold events
Helsingør Handel er en aktiv aktør i afholdelsen af mange af byens begivenheder.
Ønsker du at afholde et event sammen med os, skal du ikke tøve med at kontakte os.
© 2023 Helsingør Handel - All Rights Reserved.